SİZİN HAFTANIZ NASIL GEÇTİ

Volkan usta'nın kekinden sonra haftam,kakaolu,şekerli,vanilyalı,kabartma tozlu geçti...
Hayatta öyle değil mi?Pasta tarifi,malzemeleri gibi yaşamıyor muyuz?Bazen üzülüyor,köpürüyoruz
Bazen de,neşelenip gülüyoruz.Günümüz,haftamız öyle gelip geçiyor.Bu aralar hava bile öyle bir sıcak bir soğuk.Dün nasıldı?Bugün nasıl...Tam kışlıkları kaldıralım diyoruz.Soğuk,yağmur ...Haftada iki kere sıcaklık 10 derece çıkıp 10 derece iniyor.İnsan hayatındaki imiş çıkışlar gibi.
    Hayatta herkesin bir sıkıntısı var.Önemli olan o sorunla baş edebilmek ve sonrasında dengeye oturtabilmekte..Yapabiliyor muyuz?Bazen evet,bazen hayır...İyi tarafında bakarsak,bunlardan ders çıkardığımız takdirde hepsi bize TECRÜBE olarak geri dönüyor.
    Hava güzel olduğunda bende fırsatları kaçırmıyorum.Güzel dost,banu'yla  bir gün Taksim de gezdik,dolaştık.Dilek Pastanesi'nde soluklandık.Etli Wrap yedik.Tadını iyi güzeldi.
    Bir akşam Nişantaşı Cafe Nero da,hot chocolate milano ile akşamımızı ,tatlandırdık.Hafta sonu da, hem spor hem spor,sohbet,yeme,içme,fal keyfi yaptık.Beşiktaş'tan yürüyerek,bebeğe gittik.Bebek kırıntıda uzunca bir süre dinlendik.Hava güzel tabii bütün İstanbullularda sokaklardaydı.Bir çok ünlüde,kırıntı'daydı.
  Limonata eşiliğinde,Qusedilla yedik.Güzel bir lezzet,denemediyseniz tavsiye ederim.Üzerine kahve içildi..
Muhabbetin üstüne bir de çay içtik.Çayı da çok sevmem ama nedense o gün içesim geldi.Ortam da anlatılacak çok fazla olay var tabii ama iyi tarafıma geldi anlatmayacağım.Belki sonraki yazılarda örneklemelerde bulunabilirim.O kadar yenilip,içilince eritmek lazım.
   Bu sefer de, baş bacak yaptık:) Bebekten ,beşiktaş'a  yürüyerek muhabbete yürüyerek devam ettik.Biraz beşiktaş'ta  pasajları dolaştıktan sonra herkes evine gitmek üzere ayrıldı.
    Aaaaaa birde bakarım ki,babacım. Heyo !Heyo  Ailede herkes gezmeyi sevdiği için illa ki bir yerlerde karşılaşı veriyorsun.
    İspanya'da tatilde olan Canım Kardeşime'de Sevgiler,Selamlar...

Yorumlar

Popüler Yayınlar