SİZİN AŞKINIZ NE RENK

Havaya vallahi bir şey yapmadım ama küsmüş yoksa siz mi küstürdünüz?Sıkı durun hafta sonu 10 derece kadarcık artıyor.Bir soğuk bir sıcak ..İnsanlar gibi dengesizleşti her şey derken.Geçen hafta Aşk Kırmızı filmine gitim.Havalardan nasıl bağladım konuyu filme..Senaryosu ve yönetmenliğini Osman Sınav yaptı.Osman Sınav başta olmak üzere,başrol oyuncuları,görünen görünmeyen bütün kahramanların yüreğine,emeğine sağlık.Filmi izlerken kendini buluyorsun.Bulunca da,pek bir kıskanç,şüpheci,bir yapıya bürünmüyor da değilsin.İnsanın aklına geliyor.Biz hiç eşlerimiz bayii toplantılarına göndermeyecek miyiz.?Unutmayalım herkese 2 kişilik davetiye verilir.Tek gitmek yok!:)Tabii ki, güveniyoruz.Aklında tilkiler dolaşan,iradesine hakim olamayan insanları nereye kadar yanında  tutabilirsin ki?Yapacak olan yanında da yapar.
   Film'de hoşuma giden sözlerde vardı.Kocasına ,kocam.Karısına,karım diye hitap ediyordu.Ne içten söylüyorlardı.Aşkım kelimesinin ağızlara sakız olmasından sonra böyle sahici sözler duymak,çok hoştu.
Hımm bir de ,Aşk'a giderken cennete gideceğimizi zannederken,kendimizi cehennem de bulmalıyım fevkaladenin fevkindeydi:)
  Yaşananların,gerçekte yaşanması olası şeyler.Allah hepimizi korusun.Kimse içinde yaşanmışlıklar,yarım kalan aşkla,başkasının hayatına girmesin.
   Geçmişi geçmişte bırakarak,bir daha açılmamak üzere kapatsın sayfasını....
 Karşısına çıkan kişiye de,arınmış tertemiz gelsin.Kalbi sadece onun için atsın.Kıyaslamadan,tertemiz bir sayfayla...
   İzlemediyseniz,tavsiye ederim.İzlediyseniz,sizin de mutlaka bir bu konuyla ilgili bir fikriniz vardır.Bu film, benim ilk 5 'e hızlı bir giriş yaptı.
  Bu yazının devamında başka bir yere giriş yapacaktım ama bu konunun büyüsünün bozulmasını istemediğim için ''AŞK KIRMIZI KALSIN''
  Sizce AŞK Ne renk!?

Yorumlar

Popüler Yayınlar