HER GÜN SEVGİLİLER GÜNÜ OLSUN

Yaşasın!Sevgililer günü geldi..Bu sevgililer gününde de yalnızım..İşte iki bakış açısı ..Bir güne sığdırılmamalı kesinlikle ''sevgi'' Seviyorsan içinde saklamadan paylaşmalı sevdiğini dile getirmeli ve hareketlerle de desteklenmeli..O güne özel küçük sürprizler yapılmalı,küçük ama anlamlı bir şey...
Aşk;Kendinde eksik olan şey neyse karşı tarafta  onu ararsın diye bir tanı var uzmanlarca..İlk başta karşı çıktım pek benimsemediğim sonra düşündüğümde,doğru bir söz olduğuna düşündüm.
Bence Aşk;Karşımda ki insanın gözünde, ruhunu görebiliyorsam,elektrik alabiliyorsam O işte AŞK..
Kimsenin göremediği ''cevheri''görmek..Düşünseniz ya,bir insanın gülümsemesine aşık olursunuz ve dünyada hiçbir şey sizi bu kadar mutlu edemez.Bu sevgililer günü yalnız olabilirsiniz ama nereden biliyorsunuz 1 hafta sonra birinin olmayacağını..Belki sorun bizde..Geçmişe takılı kalmış ve bugünü,anı yaşamıyoruzdur.Sorun bizdedir.O yüzden anı yaşayarak,hayatı kaçırmadan ,sevdiklerimizin kıymetini bilerek ve yeni insanlara şans vererek emin adımlarla,güvenle,saygıyla bu sevgi yolunda yürüyelim..Bu yolda sevdiğimiz insanla(larla)yürüyelim tartışalım ama hiçbir zaman birbirimizi sevmekte vazgeçmeyelim.
Annecim,Babacım,Kardeşim Sizi çok SEVİYORUM.Bunu sadece sevgililer gününde değil her zaman dile getiriyorum ve getireceğim.Allah sevdiklerimizin eksikliğini göstermesin.
Farklı dillerde aynı anlamı taşıyan SEVGİ sözcüklerinin hesapsızca dillerden döküldüğü bir güne sığı dırılmadan her gün sevgiyi paylaşmanın huzuruyla...Hepimizin sevgiler günü kutlu olsun!:)
   Mustafa Ceceli den SEVGİLİM parçası hepimize gelsin:)

Yorumlar

Popüler Yayınlar